• Kustannustehokkuus etusijalla

  Korjaustoimenpiteiden oikea-aikainen suorittaminen on keskeistä kustannustehokkuudessa. Aikatauluta huoltotoimesi ajoissa ja aseta toimenpiteesi tärkeysjärjestykseen. Osmos-antureiden avulla vältät äkillisistä korjauksista tai vaurioista aiheutuvat ylimääräiset kustannukset.

 • Rakenteiden kunnon seuranta

  Rakentamisen hallinta edellyttää olemassa olevien rakennusten suojaamista tehokkaasti ja vastuullisesti niin, että lisärakentaminen ja olemassa olevien rakennusten hyödyntäminen ovat tasapainossa.

 • Rakennusten ja rakenteiden hallinnointi

  Rakennusten ja rakennelmien kunnon seuranta kaupunkiympäristön toimivuuden takaamiseksi on ollut OSMOSin tavoite yli kaksikymmentä vuotta. OSMOS on alansa johtava pioneeri, joka taitaa aktiivisen ennaltaehkäisevän työn rakennusten ja taitorakenteiden kunnon varmistamiseksi.

 • Yli 3 000 rakennusta ympäri maailman

  OSMOS vastaa tuhansien rakennusten kunnon seuraamisesta ympäri maailman, mukaan lukien Ranskassa sijaitsevat Eurotunneli, Eiffel-torni, ja Stade de France -areena.

Osmos Nordics Oy on kumppanisi rakenteiden kunnon ennakoivaan reaaliaikaiseen, digitaaliseen tarkkailuun. Olemme instrumentoinnin, seurannan ja huollon optimoinnin asiantuntija.

Accueil

OSMOS - strain measurement on a road bridge

The bending of 3 spans of the road bridge is monitored by 8 OSMOS Optical Strands installed on the top and bottom members of the steel frame. Each heavy vehicle passing through is recorded by the Expert System Acquisition, which allows the reconstruction of the evolution of the structure under the effect of each convoy : stresses magnitude in the material, estimation of broaches and identification of vibration modes.